Portugal 2019-2020

Nerresan till Portugal, var ju inte så lyckad ?  eftersom Vi fick stå i Örkelljunga hos husbils Bengt, med fel på DPF styrningar mm.
men Vi kunde åka ur Sverige den 4 nov, från Trelleborg till Rostock där Vi landade Kl, 05,30, in på Bordershop å inhandla en platta Tuborg julöl.
därefter gick resan vidare å Vi kom fram till Andechs 21,30 den 5e nov.
Åkte till Fristo i Hersing å gjorde utbyte av tomflaskor till några backar Andechsöl - därefter åkte Vi tillbaka till Andechs, för att inmundiga Sveinehaxe mit saurkraut und kartoffelsallad, samt några kalla att skölja ner med. den 7de Nov for Vi mot Frankrike via Freiburg och Mulhouse, så stannade Vi och övernattade på en ställplats för lastbilar några mil före Bensancon, åkte betalvägar genom Frankrike och kom fram till La Jounglera i Spanien Kl, 19oo och kom in på gratis ställplats vid rondellen, åkte därifrån 9de nov och kom till Gunnar& Ingegerd i Torrevieja på kvällen. var på China bufferestaurang på kvällen. på söndagen var Vi på Lemontree market, där Vi träffade Helén& Christer från Upplandsväsby, Jag fortsatte resan mot Portugal ensam, efterson min medåkare skulle bara till Torrevieja, den 13 nov sov jag en bit från  Sevilla, då hade jag 30mil kvar till Portugal, och kom till ställplatsen i Albufeira och här kostar ställplatsen 200Euro/mån inkl ström, vatten & tömning av grå toa, här var Vi som mest 26 Svenska husbilar V51-19.
Med facit, så kan jag konstatera att jag hade en otrolig tur som åkte från Portugal i tid - jag kom till Sverige den 9mars lagom innan Coronahysterin bröt lös- så jag satte mig i frivillg karantän i 2V från den 12e mars